Udhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabon – Muhammed ibn Umer Bazmul

Autor:          Muhammed ibn Umer Bazmul
Titulli:          Udhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabon
Përktheu:     Altin Dallashi
Formati:       8.5 x 11
Faqe:           18
Botues:        Selefi.org
Viti:             Qershor, 2015

Me të vërtetë fjala me e besueshme është Fjala e Allahut, dhe se udhëzimi më mirë është udhëzimi i Muhamedit – lëvdata dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të. Punët më të këqija janë ato të shpikurat, çdo shpikje në fenë e Allahut është bidat, çdo bidat është humbje.
E më pas:
Takohem me vëllezërit tanë selefij në qytetin Tubruk në Libinë fqinje, në pasditen e mërkurës, natën e enjte, më datë 7 të muajit Sh‟aban, viti 1435 Hixhri, me këtë fjalim të cilin e kanë zgjedhur vëllezërit. Dhe tema është kjo: “Udhëzime për mënyrën e trajtimit të selefiut kur gabon, rruga e kurimit dhe zgjidhja e armiqësive midis selefive.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakParalajmërim për fitnen e tekfirit – Muhammed Nasiruddin el-Albani
Artikulli tjetërPozita e Sunetit dhe ndikimi i dijetareve te Sunetit tek njerezit – Muhamed bin Hadij el Medkhalij