Pozita e Sunetit dhe ndikimi i dijetareve te Sunetit tek njerezit – Muhamed bin Hadij el Medkhalij

Autor:         Muhamed bin Hadij el Medkhalij
Titulli:         Pozita e Sunetit dhe ndikimi i dijetareve te Sunetit tek njerezit
Përktheu:    Jeton Shasivari
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          17
Botues:       Selefi.org
Viti:            Qershor, 2014
Vendi:         Medine, Arabi Saudite

Devotshmëria është që të punosh duke u bazuar në dritën (diturinë) e Allahut, duke iu bindur Allahut, të shpresosh në shpërblimin e Allahut dhe të kesh frikë nga dënimi i Tij – të Pastrit nga çdo e metë dhe të Lartësuarit –. Nëse çështja qëndron kështu, atëherë kjo dituri është një çështje kryesore dhe themelore për njohjen e mirësisë dhe udhëzimit, dhe njohjen e sherrit dhe shkatërrimit, ngase vërtetë e kundërta (e një gjëje) e shfaq bukurinë e saj e kundërta e saj, dhe më të kundërtën e saj, dallohen gjërat.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [813.42 KB]

Artikulli paraprakUdhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabon – Muhammed ibn Umer Bazmul
Artikulli tjetërArgumentet e Teuhidit – Muhammed ibn Abduluehab