Toleranca në Islam – Dr. Abdurrahman Shiha

Autor:           Dr. Abdurrahman Shiha
Titulli:           Toleranca në Islam
Përktheu:      EIRC & Rasim Haxha
Recensent:    Llokman Hoxha
Lektor:          Agim Abazi
Formati:        A5
Faqe:            103
Botues:         IslamLand

Gjatë shfletimit të këtij libri të është qartësuar kujdesi i vazhdueshëm i Islamit për tolerancë, si dhe për thirrje në të, madje përmes: Mirësisë ndaj njerëzve dhe buzëqeshjes në fytyrat e tyre; Të dëshiruarit të mirën për njerëzit; Mosndërhyrjes në punët e të tjerëve, si dhe largimi i muslimanit nga ajo që nuk i përket atij; Thirrjes për t’u sjellë dobi njerëzve dhe për të futur hare në zemrat e tyre.
Këto nuk janë fjalë njeriu, këto janë fjalë që burojnë nga burimet e legjislacionit Islam; Kur’anit dhe Sunetit të të Dërguarit, paqja dhe lavdërimi i Allahut qofshin mbi të.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakNdalesa e goditjes së grave – Ahmed el-Emir & Cakora Vivian
Artikulli tjetërPozita e gruas në Islam – Dr. Abdurrahman Shiha