Udhëzues i ilustruar mbi Islamin – I. A. Ibrahim

Autor:         I. A. Ibrahim
Titulli:         Udhëzues i ilustruar mbi Islamin
Përktheu:    Halil Ibrahimi
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          81
Botues:       www.islam-guide.com
Vendi:         Prishtinë

Libri që keni në dorë është një udhëzues i shkurtër që do t’ju njohë në vija të përgjithshme me Islamin. Ai përbëhet nga tre kapituj. Kapitulli i parë, “Prova të qarta për vërtetësinë e Islamit”, u përgjigjet disa pyetjeve tepër të rëndësishme që çdo njeri mund t’ia bëjë vetvetes:
* A është Kurani me të vërtetë Fjala e shpallur prej Zotit?
* A është Muhamedi (paqja qoftë mbi të) me të vërtetë profet i dërguar prej Zotit?
* A është Islami me të vërtetë, fe e shpallur nga Zoti?

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakTregime Islame – Ilaz & Merjem Salihi
Artikulli tjetërLibri i Teuhidit dhe Akides – Hejthem Ser’han