Tjetri – Dr. Hajredin Hoxha

Autor:             Dr. Hajredin Hoxha
Titulli:             Tjetri
Recensent:      Ajni Sinani
R. gjuhësor:    Mimoza Sinani
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              28
Botues:           Furkan ISM
Vendi:             Shkup, Maqedonia Veriore

Allahu i Madhëruar në Kur’anin Famëlartë ka thënë:
Ju e kishit shembullin më të lartë në të dërguarin e All-llahut, kuptohet, ai që shpreson në shpërblimin e All-llahut në botën tjetër, ai që atë shpresë e shoqëron duke e përmendur shumë shpesh All-llahun.” el-Ahzab, 21.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakDoktrinat e tefsirit në trojet shqiptare – Dr. Hajredin Hoxha
Artikulli tjetërVersetet Kuranore përkitazi me paqen dhe luftën – Dr. Hajredin Hoxha