Doktrinat e tefsirit në trojet shqiptare – Dr. Hajredin Hoxha

Autor:             Dr. Hajredin Hoxha
Titulli:             Doktrinat e tefsirit në trojet shqiptare
Recensent:      Prof. Muhamed Mustafa
Korrektor:       Hamdi Iljazi
R. gjuhësor:    Ahmed R. Ramadani
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              355
Botues:           Furkan ISM
Viti:                2008
Vendi:             Tetovë, Maqedonia Veriore

Ky studim i dalluar kur’anor, i ndërmarrë nga vëllai im i nderuar dr. Hajredin Hoxha, merret me çështje mjaft të rëndësishme që kanë të bëjnë me popullin shqiptar musliman nga aspekti historik, aspekti i zhvillimit dhe nga aspekti i ndikimit intelektual në çështjet më të rëndësishme fetare dhe aplikimeve shkencore që kanë të bëjnë me studimet e ndryshme kur’anore, dhe atë duke nisur nga drejtimi doktrinor sunnit social, drejtimi filozofik, aspekti shkencor empirik dhe nga aspekti doktrinor akaidologjik.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakTë njihemi me Mehmet Akif Ersoin – Dr. Hajredin Hoxha
Artikulli tjetërTjetri – Dr. Hajredin Hoxha