Thirrja dhe thirrësi – Ebu Hasen Nedeviu

Autor:                       Ebu Hasen Nedeviu
Titulli:                       Thirrja dhe thirrësi
Përktheu:                  Dr. Sedat Islami
Recensent:                Almedin Ejupi
Redaktor gjuhësor:    Jeton Koqinaj
Formati:                    A6
Faqe:                        67
Botues:                     Shembulli
ISBN:                        978-9951-732-14-7
Viti:                          2018
Vendi:                       Prishtinë

Kjo ligjëratë e mrekullueshme dhe me shumë vlerë është mbajtur në sallën e ligjëratave të Universitetit Islamik të Medinës së Profetit Muhamed, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të!, më 17.4.1400 h., përkatësisht më 5.3.1980. Ligjërata është mbajtur me kërkesën e studentëve dashamirë drejtuar thirrësit dhe luftëtarit (të dijes), shkëlqesisë së tij hoxhë Es-Sejjid Ebi-l-Hasen Ali El-Haseni En-Nedvit, të cilët qenë përmalluar për
dëgjimin e ligjëratave të tij.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.35 MB]

Artikulli paraprakHavarixhët – Ali Nasir Fekihi
Artikulli tjetërIslami – ndikimi i tij në civilizim dhe merita e tij për njerëzimin – Ebu Hasen Nedeviu