INTENCAT E SHERIATIT SI FILOZOFI E SË DREJTËS ISLAME – Xhasir Avde

Xhasir Avde
Intencat e sheriatit si filozofi e së drejtës islame – përqasje sistemesh

Titulli i origjinalit:
Maqāṣid al-sharīʿa ka falsafa li al-tashrīʿ al-islāmī: ru’ya manẓūmiyya, The International Institute of Islamic Thought, 2012.

Botimi i parë në gjuhën shqipe. Center for Advanced Studies, Sarajevo

BOTUES: Fakulteti i Shkencave Islame – Shkup
PËRKTHËU NGA GJUHA ARABË: Shaban Sulejmani
REDAKTORË: Prof. dr. Naser Ramadani & Mr. sc. Salim Sulejmani
LEKTOR: Roald A. Hysa
GRAFIKA DHË THYËRJA TËKNIKË: Rromir Sulejmani
FAQOSJA DHE DIZAJNI: Suhejb Xhemaili

CIP – Katalogizimi

Biblioteka Kombëtare dhe Universitare “Shën Klimenti i Ohrit”, Shkup
28-12-428
28-12-741
AVDE, Xhasir
Intencat e sheriait si filozofi e së drejtës Islame : përqasje
sistemesh / Xhasir Avde ; përktheu nga gjuha arabe Shaban Sulejmani. –
Shkup : Fakulteti i shkencave islame, 2020.

Faqe 354. ; Formati 25 см

ISBN 978-9989-2011-8-9

COBISS.MK-ID 112158986

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [2.53 MB]

 

Artikulli paraprakSODITJE Një studim mendor – shpirtëror islam – Malik Badri
Artikulli tjetërRregullat e Bajrameve – Ibrahim b. Muhamed El Hukajl