Pyetje përgjigje në çështjet e Imanit dhe Kufrit – Salih el-Feuzan

Autor:         Salih el-Feuzan
Titulli:         Pyetje përgjigje në çështjet e Imanit dhe Kufrit
Përktheu:    Kastriot Mazreku
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          21
Botues:       Privat
Botimi:       I parë
Viti:            2014
Vendi:        Dhjetor

Këto pyetje të rëndësishme nga kërkuesit e dijës dhe thirrësve drejt Allahut, drejtuar dijetarit të madh Shejh Salih ibn Feuzan el-Feuzan, Allahu i Lartësuar e ruajt dhe e beftë të begatë diturinë e tij, e i bëftë dobi me të Islamit dhe muslimanëve, ua parashtrojmë atij me shpresë për t’u përgjigjur me atë që i mundësoi Allahu atij nga dituria prej Librit dhe Sunnetit, ndoshta Allahu bënë dobi me to!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakLibri (Hutbeja e Xhumasë) – Salih el-Feuzan
Artikulli tjetërKëshillë gruas muslimane – Salih el-Feuzan