Libri (Hutbeja e Xhumasë) – Salih el-Feuzan

Autor:            Salih el-Feuzan
Titulli:            Libri (Hutbeja e Xhumasë)
Përkthyesë:    Agim Bekiri
Mirsim Maliqi
Irfan Jahiu
Shpend Zeneli
Formati:         8.5 x 11
Faqe:             163

Hytbja vazhdon të mbetet një nga mjetet më ndikuese në përhapjen e thirrjes Islame, për këtë arsye ajo zë një vend të veçantë në ndikimin e përhapjes së thirrjes dhe kumtimin e saj, që në kohën kur filloi të përhapej mesazhi muhamedan.
Sekreti qëndron në faktin se hytbja është gjëja më e shpejtë që kuptojnë njerëzit e thjeshtë dhe lë gjurmë të mëdha duke ndikuar tek të gjithë. Veç të tjerash ajo zotëron ndikim të shpejtë dhe drejtpërdrejt në drejtimin e mendimit të shumicës.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [567.59 KB]

Artikulli paraprakKatër rregullat e Shirkut – Salih el-Feuzan
Artikulli tjetër Pyetje përgjigje në çështjet e Imanit dhe Kufrit – Salih el-Feuzan