Pengesat në rrugë – Abdulmelik el-Kasim

Autor:             Abdulmelik el-Kasim
Titulli:             Pengesat në rrugë
Përktheu:        Driton Maxhuni
Recensent:      Bahri Curri
R. gjuhësor:    Avni Avdiu
Formati:          A5
Faqe:              60
Botues:           Sh.B. Fjala e bukur
Viti:                Janar, 2007
Vendi:             Prishtinë

“Nuk ka dyshim se për muslimanët e muslimanet, besimtarët e besimtaret, adhuruesit e adhurueset, të sinqertit e të sinqertat, durimtarët e durimtaret, të përvuajturit e të përvuajturat, sadakadhënësit e sadakadhënëset, agjëruesit e agjërueset, ruajtësit e nderit e ruajtëset e nderit, shumëpërmendësit e Allahut e shumëpërmendëset e Allahut, Allahu ka përgatitur falje (mëkatesh) dhe shpërblim të madh.” (Ahzabë, 35).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakParime të dobishme – Jahja bin Ali el Haxhuri
Artikulli tjetërShkurtimi i namazit – Abdulaziz ibn Baz