Parimet Islame – Mevdudi

Autor:       Mevdudi
Titulli:       Parimet Islame
Formati:    A5
Faqe:        51
Botues:     Logos-A

Çdo musliman sinqerisht beson se Islami është dhurata më e madhe e Allahut xh.sh., në këtë botë. Ai ndjen falënderim dhe lavdërim ndaj Allahut xh.sh, për atë që e bëri nga ummeti i Muhammedit a.s., dhe që i dhuroi bekimin e fesë Islame. Vetë Allahu xh.sh. këtë dhuratë e konsideron më të madhen që ua ka dhuruar atyre që e adhurojnë dhe e respektojnë, siç është cekur në Kur’an: “Sot përsosa për ju fenë tuaj, plotësova ndaj jush dhuntinë Time, zgjodha për ju Islamin fe”. (Kur’ani; 5:3)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakIlmihal – Fejzullah Haxhibajriq
Artikulli tjetërRoli i studentëve muslimanë në rindërtimin e botës islame – Mevdudi