Ne e besojmë Isain a.s. – Sulejman el-Bathi

Autor:         Sulejman el-Bathi
Titulli:         Ne e besojmë Isain a.s.
Përktheu:    Jusuf Kastrati
Formati:      A5
Faqe:          20
Botues:       IslamHouse
Viti:            2014

Në Kuranin Famëlartë thuhet:
Thoni: “Ne besojmë në Allahun, në atë që na është shpallur neve (Kuranin), në atë që i është shpallur Ibrahimit, Ismailit, Is’hakut, Jakubit dhe Esbatëve (12 bijve të Jakubit), në atë që i është dhënë Musait e Isait dhe në atë që u është dhënë profetëve nga Zoti i tyre. Ne nuk bëjmë kurrfarë dallimi midis tyre dhe vetëm Allahut i përulemi”. [Kuran 2:136]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPërqendrimi në fenë e Allahut – Salih el-Feuzan
Artikulli tjetërRespektimi i dijetarëve dhe përfitimi nga dija e tyre – Abdulmuhsin ibn Hamed el-Abad