Respektimi i dijetarëve dhe përfitimi nga dija e tyre – Abdulmuhsin ibn Hamed el-Abad

Autor:         Abdulmuhsin ibn Hamed el-Abad
Titulli:         Respektimi i dijetarëve dhe përfitimi nga dija e tyre
Përktheu:    Lulzim Përçuku
Formati:      A6
Faqe:          68
Botues:       Privat

Vërtetë dituria sheriatike (fetare) e përftuar nga Libri i Allahut (‘Azze ue Xhel) dhe nga Suneti i të Dërguarit të Tij (sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem) është dituria e vërtetë me të cilën kihet për qëllim kur ajo cekët e pakufizuar (në Kuran dhe Sunnet), dhe mbajtësit e së cilës përmenden (në Kuran dhe Sunnet) dhe cilësohen se vërtetë ata janë dijetarë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakNe e besojmë Isain a.s. – Sulejman el-Bathi
Artikulli tjetër99 Emrat e bukur të Allahut – Mexhid Yvejsi