BallinaFetva - Qëndrime fetareFetva të përgjithshme

Fetva të përgjithshme

Studime dhe fetva – Ismail Bardhoshi

Autor:              Ismail Bardhoshi Titulli:              Studime dhe fetva Redaktor:         Rudian Zekthi R. gjuhësor:     Ergys Hasekiu Formati:           A4 Faqe:               368 Botues:            Dy lindje dhe dy perëndime Viti: ...

Fetva – Muhammed Muteveli Sharaviu

Autor:           Muhammed Muteveli Sharavi Titulli:           Fetva Përktheu:      Dr. Musli Vërbani Recensent:    Daut Shehu Formati:        8.5 x 11 Faqe:            494 Botues:         Botues Privat Viti:              2015 Vendi:         ...