Besimi në engjëj dhe ndikimi i kësaj në jetën e njeriut – Salih el-Feuzan

Autor:       Salih el-Feuzan
Titulli:       Besimi në engjëj dhe ndikimi i kësaj në jetën e njeriut
Formati:    3.63 x 5.8
Faqe:        53
Botues:     Privat

Vërtet, besimi [imani] është një çështje e madhe, meqë ai është themeli mbi të cilin varet suksesi në këtë jetë dhe në tjetrën. Kështu, ai është një nga gradat më të rëndësishme të fesë, ngaqë kur engjëlli Xhibril erdhi tek pejgamberi [salallahu alejhi ue selam] në praninë e Sahabëve, ai e pyeti atë rreth islamit, imanit dhe ihsanit, duke thënë:”O Muhamed, më trego çka është Islami”…

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPorosi Selefije dhe këshilla edukative – Ahmed ibn Umer Bazmul
Artikulli tjetërDilemat me te cilat perballen rinia – Muhammed el-Uthejmin