Mëshira (21) – Dr. Musli Vërbani

Autor:           Dr. Musli Vërbani
Titulli:           Mëshira (21)
Seria:           Planprogrami i muslimanit të vogël
Recensent:    Burim Bunjaku
Formati:        B5
Faqe:            25
Botues:         Autori
Viti:              2011
Vendi:           Kaçanik

Mëshira është cilësi fisnike islame. Mëshira është moral, i cili tregon ngritjen e lartë shpirtërore dhe pastërtinë e zemrës. Sa më shumë rritet mëshira te njeriu, aq më shumë
ngritet personaliteti i tij. Cilësi e Zotit është cilësia “i Mëshirshëm”. Mëshira e Zotit
përfshinë çdo gjë. Të gjitha gjallesat jetojnë prej mëshirës së Allahut. Zoti i Lartmadhëruar ia ka bërë detyrë Vetes mëshirën.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakBamirësia (20) – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërBujaria (22) – Dr. Musli Vërbani