Kurani dhe hadithi nxisin per dituri – Mumin Shehu

Autor:              Mumin Shehu
Titulli:              Kurani dhe hadithi nxisin per dituri
Recensent:       Dr. Musli Vërbani
R. gjuhësor:     Pr. Mustafë Krivenjeva
                       Pr. Daut Shehu
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              113
Botues:           Privat
Viti:                2006
Vendi:             Kaçanik

Ky libër, me titull “Kur’ani dhe hadithi nxisin për dituri”, shtjellon çështjet të cilat kanë të bëjnë me kërkuesin e diturisë, me lejen e Allahut, për ta nxitur atë që të vazhdojë në kërkim të dijes, duke i ofruar ajete dhe hadithe që tregojnë atë se, çfarë rëndësie ka kërkimi i diturisë, pastaj t’i njoh obligimet e tija ndaj saj, pastaj çka duhet të ketë kujdes si kërkues i dijës, si dhe detyrat e tjera, të cilat kanë të bëjnë me kërkuesin e diturisë, dhe dijetarin.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakDita e Kijametit (5) – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërBesimi në kaderin e Zotit (6) – Dr. Musli Vërbani