BallinaEdukimKërkimi i diturisë

Kërkimi i diturisë

Edukata e nxënësit të dijes dhe shkaqet ndihmuese për marrjen e saj – Muhammed el-Uthejmin

Autor: Muhammed el-Uthejmin Titulli: Edukata e nxënësit të dijes dhe shkaqet ndihmuese për marrjen e saj Përktheu: Bledar Albani Formati: 8.5 x 11 Faqe: 30 Botues: Botues Privat D.m.th. qëllimi i tij me kërkimin e dijes të jetë për Hir të Allahut dhe për të fituar botën tjetër, sepse Allahu i Madhëruar ka nxitur për...