Gjykimi ndaj fallit dhe magjisë – Abdulaziz ibn Baz

Autor:        Abdulaziz Ibn Baz
Titulli:        Gjykimi ndaj fallit dhe magjisë
Përktheu:   Shuajb Rexha
Recensent: Sashenka Jaupi
Formati:     4.73 x 6.93
Faqe:         52
Dizajni:      Rajan Aliu
Botues:      “Udha e besimtarëve”
Viti:           2011
Vendi:        Tiranë

Duke marrë shkas nga shtimi i fallxhorëve kohëve të fundit, të cilët pretendojnë se janë në gjendje të shërojnë, por që në të vërtetë kurojnë nëpërmjet magjisë, ndaj duke pasur parasysh përhapjen që po njeh kjo dukuri në disa vende, duke shfrytëzuar naivitetin e atyre njerëzve të cilët i ka pushtuar injoranca, e pashë të nevojshme të bëj të qartë rrezikun e madh që ka kjo çështje për Islamin dhe muslimanët, për vetë faktin që kjo vepër mbart në vetvete lidhjen e zemrës me dikë tjetër përveç Allahut, duke i varur shpresat dhe duke kërkuar derman tek krijesa, po ashtu përmban dhe kundërshtimin e fesë së Allahut dhe udhëzimit të Profetit, salallahu alejhi ue selem. Po e bëj diçka të tillë për hir të Allahut në formë këshille për robërit e Tij.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.08 MB]

Artikulli paraprakKurani Fisnik – përkthimi i Hasan Nahit
Artikulli tjetërAbdulkadër el-Arnauti – Porosi profetike