Abdulkadër el-Arnauti – Porosi profetike

Autor:               Abdulkadër Arnauti
Titulli:               Porosi profetike
Përktheu:          Rijad Misini
Redaktor gj.:     Arian Koçi
Formati:            8.5 x 11 (Letter)
Faqe:                47
Botues:             Komiteti i bashkuar saudit
Viti:                  2004
Vendi:               Prishtinë

“Unë, robi i nevojshëm për Allahun e Lartë e të Fortë, AbdulKadr Arnauti, i mblodha në këtë shkresë të shkurtër pesë hadithe prej fjalëve gjithëpërfshirëse të të Dërguarit të Allahut (Sal-laAllahu alejhi ue sel-lem) që vlejnë të jenë zekat i dyqind haditheve me një komentim të shkurtër. Ndoshta Allahu i Lartësuar do të
na e bëjë të mundshme leximin dhe studimin e saj, si dhe punën me atë që gjendet në të, që të jetë mësim në jetën tonë, dritë në Ditën e Kijametit, argument dhe dëshmi për ne te Zoti ynë atë ditë kur nuk do të vlejë pasuria e as fëmijët, përveç vajtja tek Allahu me zemër të pastër. Dhe lutja jonë e fundit është: Falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve. Shërbyesi i Sunetit profetik.”
Abdulkadër Arnauti.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakGjykimi ndaj fallit dhe magjisë – Abdulaziz ibn Baz
Artikulli tjetërRregullat e shitblerjes në Islam – Abduladhim el-Halefi