Gjykimi Islam ndaj lënësit të namazit – Mensur ibn Abdulaziz Simari

Autor:             Mensur ibn Abdulaziz Simari
Titulli:             Gjykimi Islam ndaj lënësit të namazit
Përktheu:        Mr. Agron Krasniqi
Recensent:      Haris Allkoçi
R. gjuhësor:    Abdurrahim Maxhuni
Formati:          5.5 x 7.8
Faqe:              68
Botues:           Botim privat
Botimi:            I dytë
Viti:                2014

Nuk ka dyshim se namazi është shtylla kryesore mbi të cilën ngrihet feja islame, është lidhja kryesore mes robit dhe Zotit të tij, është gjëja e parë që robi do të pyetet për të para Allahut në ditën e llogarisë, lënësi i tij konsiderohet lënës i fesë, Abdullah bin Mesudi (radijallahu anhu) thotë: “Kush dëshiron të takojë Allahun nesër si musliman le t’i ruajë këto pesë kohë të namazit sa herë që të thirret ezani për to, sepse këto janë rrugët e udhëzimit…”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprak30 Pyetje rreth agjërimit – Llokman Hoxha
Artikulli tjetërMadhërimi i Allahut – Abdulaziz et-Tarifi