Filozofia e agjërimit dhe rregullat e tij – Mustafa Sibai

Autor:        Mustafa Sibai
Titulli:        Filozofia e agjërimit dhe rregullat e tij
Formati:     A5
Faqe:         103
Botues:      Logos-A
Viti:           1994
Vendi:        Shkup, Maqedoni Veriore

Muaji i Ramazanit është një nga periudhat më të rëndësishme prej periudhave të mirësisë sepse në të pastrohen shpirtrat, afrohen zemrat ndaj Krijuesit të tyre, hapen dyert e parajsës, shtohet mirëbërja, i zbriti Kur’ani Famëlartë Muhammedit a.s., pejgamber si udhëzues për njerëzit, dallues mes të mirës e të keqes, udhërrëfyes kah mirësia dhe dallues i rrugëve të humbjes e të keqes…

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakMburoja e teuhidit – Abdurrahman es-Sa’dij
Artikulli tjetërRamazani pa mileniume – Dr. Ismail Bardhi