Mburoja e teuhidit – Abdurrahman es-Sa’dij

Autor:             Abdurrahman es-Sa’dij
Titulli:             Mburoja e teuhidit
Përktheu:        Komisioni për përkthime dhe studime Islame
R. gjuhësor:    Arian Koçi
Formati:          A6
Faqe:              287
Botues:           Essebil
Botimi:            I parë
Viti:                2012
Vendi:             Gjilan

Ruajtja e kufijve të tevhidit (njëshmërisë së Allahut) është nga detyrat parësore të Pejgamberëve, të të Dërguarve dhe pasuesve të tyre në të mirë deri në Ditëne Gjykimit dhe për këtë arsye u shkrua ky libër, “Mburoja e Tevhidit”, i cili përmban shkrimet e dijetarëve për tevhidin, për sinqeritetin e fesë vetëm për Allahun dhe për lënien e bidateve dhe gjërave të shpikura. Lusim Allahun e Lartësuar të japë dobi nga ky libër!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPriftërinjtë pyesin, hoxhallarët përgjigjen – Abdurrahman el-Mejdani
Artikulli tjetërFilozofia e agjërimit dhe rregullat e tij – Mustafa Sibai