Fik’hu i agjërimit (10) – Dr. Musli Vërbani

Autor:        Dr. Musli Vërbani
Titulli:        Fik’hu i agjërimit (10)
Seria:         Planprogrami i muslimanit të vogël
Formati:     B5 
Faqe:         44
Botues:      Autori
Viti:           2011
Vendi:        Kaçanik

Edhe popujt e mëparshëm kanë agjëruar, mirëpo agjërimi i tyre ka ndryshu nga agjërimi në Islam. Kur’ani fisnik përmend agjërimin e Merjemes para se t’i lind djali Isa a.s., por agjëri i saj ka qenë vetëm pengimi apo detyrimi i vetes së saj për të mos folur.
Në të njejtën mënyrë ka agjëru edhe Zekerija a.s., kur i ka lind djali Jahja a.s. Ai tri ditë e tri net ka ngrënë dhe ka pi , mirëpo nuk ka folur. Ai vetëm ka sinjalizu me shenja.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakFik’hu i zekatit (9) – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërFik’hu i haxhit (11) – Dr. Musli Vërbani