Fik’hu i zekatit (9) – Dr. Musli Vërbani

Autor:       Dr. Musli Vërbani
Titulli:       Fik’hu i zekatit (9)
Seria:       Planprogrami i muslimani të vogël
Formati:    B5
Faqe:        42
Botues:     Autori
Viti:          2004
Vendi:       Kaçanik

Muslimani e jep zekatin, pra pjesën e pasurisë të cilën e ka bërë obligim Zoti i Lartëmadhëruar. Në atë mënyrë ai e pastron veten nga gabimet dhe shpreson në Zotin i Madhëruar se do t’ia bekojë pasurinë, do t’ia shtojë pasurinë dhe do të zhvillohet ekonomikisht, sepse u ka ndihmu të varfërve me pasurinë e tij.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

 

Artikulli paraprakFikhu i namazit (8) – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërFik’hu i agjërimit (10) – Dr. Musli Vërbani