Dyshimet dhe të pavërtetat rreth shumësisë së grave të Pejgamberit a.s – Muhamed Sali Es-Sabuni

Autor:           Muhamed Sali Es-Sabuni
Titulli:           Dyshimet dhe të pavërtetat rreth shumësisë së grave të Pejgamberit a.s
Përktheu:      Muhamed Osmani
Recensent:    Ymer Musa
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            43
Botues:         Logos-A
Viti:              1998
Vendi:           Shkup, Maqedoni

Shumë herët armiqtë e islamit nxitin dyshime për Pejgamberin a.s. dhe urrejtje në pejgamberinë dhe fis-nikërinë e tij. Shpifin gënjeshtra e mashtrime, vetëm e vetëm që te muslimanët të nxisin hamendje në fenë e tyre dhe largojnë nga besimi në pejgamberinë e Muhammedit a.s. Nuk është çudi kur dëgjojmë lloj-lloj shpifjesh dhe të pavërteta rreth Pejgamberëve alejhi-musselam, sepse ky është ligji i Allahut xh.sh. në krijesat e Tij. Ne, në ligjet e Tij nuk mund të hasim kurrfarë ndryshimi. All-llahu xh.sh. në Kuran thotë: “Dhe kështu Ne, çdo Pejgamberi ia kemi vënë armiqtë mohues. E, ty të mjafton Zoti yt për udhëzues dhe ndihmës.” (Furkan-31).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakEdukata familjare – Islam Dizdari, Bahri Aliu
Artikulli tjetërTregime Islame – Ilaz & Merjem Salihi