Cilësitë e gruas së mirë – Dr. Abdurrezak ibn Abdulmuhsin el-Bedr

Autor:        Dr. Abdurrezak ibn Abdulmuhsin el-Bedr
Titulli:        Cilësitë e gruas së mirë
Përgatiti:    Bekim Gashi
Formati:     A5
Faqe:         38
Botues:      Privat

Qëllimi i këtij punimi me këtë titull: “Cilësitë e gruas së drejtë”, nuk i dedikohet vetëm femrës së re, e cila është para martesës dhe dëshiron ta dijë se cilat cilësi duhet t’i ketë gruaja, në mënyrë që të përgatitet për t’i përmbushur dhe plotësojë ato. Po ashtu, nuk i dedikohet vetëm gruas së martuar, e cila dëshiron t’i posedojë këto cilësi, apo me qëllim që t’i ruajë dhe t’i realizojë në jetën e saj. Gjithashtu, nuk i dedikohet vetëm gruas, e cila ka mangësi të shumta, në mënyrë që ajo të jetë në gjendje t’i trajtojë të metat e saj, duke e korrigjuar veten dhe martesën e saj.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakFetva në lidhje me agjërimin – Ahmed ibn Jahja en-Nexhmij
Artikulli tjetërDetyrat e muajit të ramazanit – Hafidh ibn Rexheb Hanbeliu