BallinaAkide - DoktrinëTeori dhe ideologji

Teori dhe ideologji

Islami dhe ideologjia – Arbër Berisha

Autor:             Arbër Berisha Titulli:             Islami dhe ideologjia Recensentë:    Mexhit Yvejsi                       Tomor Kastrati Formati:          A5 Faqe:              190 Tirazhi:           500 copë Botues: ...