Bukuritë e fesë Islame – Abdurrahman es-Sa’di

Autor:          Abdurrahman es-Sa’di
Titulli:          Bukuritë e fesë Islame
Përktheu:     Alban Kodra
Recensent:   Jusuf Kastrati
R. gjuhësor: Jeton Koqinaj
Formati:       A5
Faqe:           43
Botues:        IslamHouse

Feja islame që ka kumtuar Muhamedi (salallahu alejhi ue selem) është feja më e plotë, më e mirë, më e lartë dhe më madhështore. Bukuria, përsosuria, mirësia, mëshira, drejtësia dhe urtësia, që përmban kjo fe, dëshmojnë për përsosurinë absolute të Allahut, për diturinë dhe urtësinë e Tij të pafundme, sikurse që dëshmojnë se profeti Muhamed (salallahu alejhi ue selem) është vërtet i dërguar i Allahut, është i sinqertë e i besueshëm dhe nuk flet nga mendja e vet, por fjalët e tij janë vetëm frymëzim hyjnor.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakRregulla rreth tekfirit – Abdulmun’im Mustafa Halime
Artikulli tjetërRealiteti i besimit të vërtetë – Abdurrahman es-Sa’dij