Serioziteti – Amër Halid

Autor:          Amër Halid
Titulli:          Serioziteti
Përktheu:     Dr. Musli Vërbani
Korrektor:    Burim Bunjaku
Formati:       8.5 x 11
Faqe:           10
Botues:        Botues Privat

Virus shkatërrues, i cili virus deri më sot as që ka ekzistuar në mesin e muslimanëve, të cilin virus e konsiderojmë të parëndësishëm. Ai virus është ‘joserioziteti’. Ne dëshirojmë që të arrijmë te parimi i Zotit të Lartmadhëruar, i cili ka vendosur parim të përmirësimit dhe ndryshimin pozitivisht kur ka thënë: “Vërtet Allahu nuk e ndryshon gjendjen e një populli, derisa ata ta ndryshojnë gjendjen e tyre.” (Erraëd, 11), të cilin e kemi përmendur edhe më herët.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPozitiviteti – Amër Halid
Artikulli tjetërShpresa duhet të jetë besim dhe vepër – Amër Halid