Realiteti i besimit të vërtetë – Abdurrahman es-Sa’dij

Autor:        Abdurrahman es-Sa’dij
Titulli:        Realiteti i Besimit të Vërtetë
Përktheu:   Muhamed Kallashi
Formati:     A5
Faqe:         12
Botues:      Selefi.org
Viti:           6 Maj, 2015

“Thoni (o muslimanë): “Ne besojmë Allahun dhe atë që na është dërguar neve dhe në atë që i është zbritur Ibrahimit, edhe Ismailit, edhe Is’hakut, edhe Jakubit edhe El-Esbat (dymbëdhjetë bijve të tij), edhe në atë që i është dhënë Musait, edhe Isait, edhe në çfarë u është dhënë të gjithë Pejgamberëve nga Zoti i tyre. Ne nuk bëjmë asnjë dallim mes tyre dhe Vetëm Atij (Zotit që ata adhuronin) ne i jemi nënshtruar si muslimanë në Islam.“ el-Bekare, 136.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.13 MB]

Artikulli paraprakBukuritë e fesë Islame – Abdurrahman es-Sa’di
Artikulli tjetërFragmente nga jeta e sahabëve – Abdurrahman Rafet el-Basha