Mburoja e muslimanit – Said el-Kahtani

Autor:             Said el-Kahtani
Titulli:             Mburoja e muslimanit
Përktheu:        Azem Bardhoshi
Recensent:      Ismail Bardhoshi
R. Gjuhësor:    Ilir Haxhiaj
Botues:           Shembulli
Botimi:            I parë
Formati:          A5
Faqe:              148
Viti:                2017
Vendi:            Prishtinë

Libërthi që keni në dorë është një variant i shkurtuar i librit tjetër me titull “Dhikri, duatë dhe mjekimet me rukjet e Kuranit dhe të Sunetit”, ku kam përmbledhur vetëm pjesën e dhikrit, me qëllim që të jetë një doracak më praktik. Këtu kam përmendur vetëm formulën e dhikrit, e po ashtu e kam parë të mjaftueshme të përmend vetëm një ose dy nga burimet e hadithit, të cilat janë shënuar tek varianti më i zgjeruar i librit. Kush dëshiron të njohë sahabiun që transmeton hadithin, si dhe më shumë hollësira mbi burimet origjinale të hadithit, le t’i referohet origjinalit të këtij libri.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPër ty që s’falesh – Jusuf Kastrati
Artikulli tjetërZhvillimi i kulturës islame gjatë shekullit XX – Dr. Ramiz Zekaj