Vërtetësia (23) – Dr. Musli Vërbani

Autor:           Dr. Musli Vërbani
Titulli:           Vërtetësia (23)
Seria:           Planprogrami i muslimanit të vogël
Recensent:    Burim Bunjaku
Formati:        B5
Faqe:            23
Botues:         Autori
Viti:              2011
Vendi:           Kaçanik

Vërtetësia është e kundërta e gënjeshtrës. Vërtetësia është virtyt i mirë njerëzor dhe është prej vlerave më të mëdha të moralit. Vërtetësia është prej cilësive më të rëndësishme të besimtarit. Vërtetësia është bazë e ndërtimit të shoqërisë dhe lumturisë. Çdo gjë në jetë është e ndërlidhur me vërtetësinë. Dobia dhe e mira njerëzore varet prej drejtësisë dhe vërtetësisë. Aty ku ka drejtësi dhe vërtetësi ka zhvillim, përparim, paqe dhe lumturi. Me drejtësi dhe vërtetësi janë zhvilluar popujt, dhe deri sa e kanë ruajtur drejtësinë dhe vërtetësinë kanë qenë në kulminacion të lumturisë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakBujaria (22) – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërDomosdoshmëria e hixhabit në dritën e argumenteve hyjnore – Altin Torba