Udhëzues i Ibadetit – Sejfetin Jazëxhë

Autor:           Sejfetin Jazëxhë
Titulli:           Udhëzues i Ibadetit
Përktheu:      Selver Xhemaili
Recensent:    Ataullah ef. Aliu
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            135
Botues:         Botim privat
Viti:              2005
Vendi:           Tetovë

Libri që gjendet në duart tuaja shpjegon në detaje dhe me një stil të tillë që lexuesi i të gjitha moshave të jetë në gjendje ta kuptojë dhe mësojë leht; marrjen e abdestit, faljen e namazit, që është shpjeguar edhe me fotografi dhe në fund të librit edhe suret dhe duatë, të cilat lexohen në namaz. Me dëshira të sinqerta që ky libër i cili përfshin njohuritë e duhura rreth temave të ibadeteve, shpresojmë që ai të jetë i dobishëm për lexuesit.
Puna nga ne, ndërsa suksesi vjen nga Allahu xh. sh.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [2.12 MB]

Artikulli paraprakShirku – Përmbledhje nga grup autorësh
Artikulli tjetërE drejta islame (Burimi dhe zhvillimi) – Seid Ramadani