Shirku – Përmbledhje nga grup autorësh

Autor:        Grup autorësh 
Titulli:        Shirku – Kuptimi dhe llojet e tij
Përktheu:   Alban Malaj
Formati:     8.5 x 11
Faqe:         15
Viti:           Tetor, 2008

Shejkh Salih es-Suhajmi thotë: “Shirku është gjynahu më i madh me të cilin nuk i bindesh Allahut (‘Azze ue Xhele). Rreziku i tij është shumë i rëndë dhe ai është më i fshehtë se lëvizja e ngadaltë e një milingone (në një natë të errët). Për këtë arsye, është e domosdoshme që çdo musliman të ketë dije rreth Shirkut derisa të ruhet prej tij, të jetë mjaftueshëm i qartë për sa i përket çështjes së tij dhe të përforcohet më së miri që të mos bjerë në të.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [312.41 KB]

Artikulli paraprakAkideja e Vasitit – Shejhul-Islam ibn Tejmijje
Artikulli tjetërUdhëzues i Ibadetit – Sejfetin Jazëxhë