Udhëtimi i përjetësisë – Osman Nuri Topbash

Autor:           Osman Nuri Topbash
Titulli:           Udhëtimi i përjetësisë
Përktheu:      Ilir Hoxha
Redaktorë:    Zija Vukaj
                     Alban Kali
Formati:        6.4. x 9.4
Faqe:            424
Botues:         Progresi Botime
Viti:              Maj, 2018
Vendi:           Shkodër, Shqipëri

Besimi në botën tjetër, është një nga pjesët themelore të kushteve të besimit Islam. Ne kemi ardhur në këtë botë, ku do të qëndrojmë për njëfarë kohe dhe të gjithë së bashku me kalimin në Ahiret (botën tjetër) do të fillojmë udhëtimin e përjetësisë. Ekziston një jetë e pafundme, e cila lidhet shumë me këtë botë. Prandaj është e domosdoshme që ta kuptojmë ashtu siç duhet edhe këtë botë, edhe udhëtimin e përjetësisë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [8.63 MB]

Artikulli paraprakShpjegimi i tre parimeve bazë – Muhammed el-Uthejmin
Artikulli tjetërLibri i teuhidit (Kitabu tevhid) – Salih el-Feuzan