Turpi (16) – Dr. Musli Vërbani

Autor:           Dr. Musli Vërbani
Titulli:           Turpi (16)
Seria:           Planprogrami i muslimanit të vogël 
Recensent:    Burim Bunjaku
Formati:        B5
Faqe:            24
Botues:         Autori
Viti:              2011 
Vendi:           Kaçanik

Muslimani është i turpëruar dhe e do turpin. Turpi është edukatë islame. Njeriun e turpëruar e do Allahu, po ashtu e duan edhe njerëzit.
Turpi është e kundërta e imoralitetit.
Çdo fe e ka edukatën e vet, edukata e islamit është turpi. Turpi është të përmbajturit e rrugës së vlerave dhe edukatës islame.
Turpi ka vend të posaçëm tek Allahu. Për këtë arsye Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë: “Turpi është prej Imanit.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakEmaneti (15) – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërMorali (17) – Dr. Musli Vërbani