Morali (17) – Dr. Musli Vërbani

Autor:           Dr. Musli Vërbani
Titulli:           Morali (17)
Seria:           Planprogrami i muslimanit të vogël 
Recensent:    Burim Bunjaku
Formati:        B5
Faqe:            23
Botues:         Autori
Viti:              2011
Vendi:           Kaçanik

Morali është përmbledhja e rregullave mbi sjelljet e mira. Të jesh i moralshëm do të thotë t’i përmbahesh atyre rregullave dhe normave morale, ndërsa i pamoralshëm do të thotë t’i shkelësh ato rregulla. Burimet e moralit Islam janë Kur’ani dhe Hadithi.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakTurpi (16) – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërDurimi (18) – Dr. Musli Vërbani