Tefsir – Qendra e Studimeve Shkencore Islamike

Autor:                                Qendra e Studimeve Shkencore Islamike
Titulli:                                Tefsir
Përkthyes:                          Dr. Mithat Hoxha
Korrektura dhe redaktimi:    Komuniteti Mysliman i Shqipërisë
Formati:                             8.5 x 11
Faqe:                                 194
Botues:                              Sh.B. Erkam
Tirazhi:                              2000
Viti:                                   2013
Vendi:                                Stamboll, Turqi

Libri ynë i lartë, Kurani, është përkufizuar në forma të ndryshme. Por ne do të përqendrohemi vetëm mbi një përkufizim. Kurani është fjala e Allahut, e cila i është zbritur Profetit me rrugën e zbulesës (vahj) me ndërmjetësinë e engjëllit Xhebrail (a.s.), është shkruar në formë libri, është përcjellë me miratim të përgjithshëm (tevatur), këndimi i të cilës është adhurim dhe e cila përmban veçori të posaçme për të.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [3.53 MB]

Artikulli paraprakPesë temat e arta të Kuranit Famëlartë – Muhamed el-Gazali
Artikulli tjetërDituria Islame nr. 228-229