Të udhëheqësh vetveten – Husejn el-Awajisheh

Autor:       Husejn el-Awajisheh
Titulli:       Të udhëheqësh vetveten
Formati:    B5
Faqe:        52
Botues:     Mburoja.net

Nëse Allahu i madhëruar ndalonte një çështje që rabinët dhe priftërinjtë e tyre e konsideronin të lejueshme, çifutët dhe të krishterët e kundërshtonin Allahun dhe pasonin rabinët dhe priftërinjtë. Po ashtu, nëse Allahu i patëmeta lejonte një veprim që rabinët dhe priftërinjtë e ndalonin, çifutët dhe të krishterët i dëgjonin këta të fundit dhe e konsideronin atë veprim të ndaluar. Kështu, të krishterët dhe çifutët i morën rabinët dhe
murgjit për zota të tyre krahas Allahut të lavdishëm.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [604.69 KB]

Artikulli paraprakTema te rendesishme rreth Xhihadit – Salih el-Feuzan
Artikulli tjetërDita e vdekjes dhe e varrimit – Dr. Musli Vërbani