Të kapemi fort mbas Menhexhit Selefij – Rabi’a ibn Hadij el-Medkhalij

Autor:         Rabi’a ibn Hadij el-Medkhalij
Titulli:         Të kapemi fort mbas Menhexhit Selefij
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          22
Botues:       Selefi.org
Viti:            2010
Vendi:         Mekë

Kjo është një ligjëratë e mbajtur nga dijetari i nderuar Rabij‟ Ibën Hadi el-Medkhalij – hafidhahullah -, në Xhaminë e Shejkh Abdul-Azijz Ibën Bazit në Taif, më 3 Muharrem të vitit 1413 Hixhrij. Autori, i cili është njëkohësisht një nga nxënësat më të afërt të Shejkh Ibën Bazit – Allahu pastë mëshirë për të – diskuton rëndësinë dhe domosdoshmërinë e ndjekjes së metodologjisë së Selefëve. Njëkohësisht, ai paralajmëron kundër shkaqeve dhe faktorëve që kanë shkaktuar ndarje e përçarje midis Muslimanëve në kohën e sotme.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakShpjegimi i Fjalës së Teuhidit – Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij
Artikulli tjetërThirrje paralajmëruese drejtuar popullit që mbart mbi krye Zemërimin – Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij