Shpjegimi i Fjalës së Teuhidit – Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij

Autor:         Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij
Titulli:         Shpjegimi i Fjalës së Teuhidit
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          29
Botues:       Selefi.org
Viti:            2014
Vendi:         Mekë

Vërtetë kapja pas Kur’anit dhe Sunetit në Akijde (besim) dhe në menhexh (metodologji) është e domosdoshme për çdo Musliman. Pra, është detyrë për ne që të kapemi për Librin e Allahut dhe Sunetin e të Dërguarit të Allahut – sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem –, ky Sunet në të cilin iu dha të Dërguarit të Allahut – sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem –, Xheuamiu’l-Kelim (Fjalë të pakta me kuptim gjithëpërfshirës).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [784.61 KB]

Artikulli paraprakPozita që ka Namazi në Islam – Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij
Artikulli tjetërTë kapemi fort mbas Menhexhit Selefij – Rabi’a ibn Hadij el-Medkhalij