Shtyllat e besimit – Universiteti Islamik i Medinës

Autor:           Universiteti Islamik i Medinës
Titulli:           Shtyllat e besimit
Përktheu:      Lulëzim Blaka
Recensent:    Enes Goga
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            109
Botues:         IslamHouse
Viti:              2009

“E, besimtarë të vërtetë janë vetëm ata, të cilëve kur përmendet Allahu u rrënqethen zemrat e tyre, kur u lexohen ajetet e Tij u shtohet besimi, dhe që janë të mbështetur vetëm te Zoti i tyre. Dhe, të cilët falin namazin dhe nga ajo, me çka Ne i furnizuam, ata japin. Të tillët janë besimtarë të vërtetë dhe për këtë kanë vende të larta te Zoti i tyre, kanë falje dhe kanë furnizim në mënyrë të ndershme.” (El Enfal, 3-4)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakTre parimet fundamentale – Zejd Ibn Muhamed Ibn Hadi el-Madkhali
Artikulli tjetërTë drejtat e bashkëshortëve – Sulejman Rruhejli