Të drejtat e bashkëshortëve – Sulejman Rruhejli

Autor:       Sulejman Rruhejli
Titulli:       Të drejtat e bashkëshortëve
Formati:    8.5 x 11
Faqe:        73
Botues:     PerlatMuslimane

Ashtu sikurse zemra, nëse ajo (zemra) është e shëndoshë, atëherë edhe i gjithë trupi do të jetë i shëndoshë dhe nëse ajo (zemra) është e sëmurë, atëherë do të sëmuret edhe pjesa tjetër e trupit. E njëjta vlen edhe për familjen, nëse ajo është e shëndoshë, atëherë edhe e gjithë pjesa tjetër e qytetit do të jetë e shëndoshë, dhe nëse ajo (familja) është e sëmurë, atëherë edhe e gjithë pjesa tjetër e qytetit është e sëmurë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.41 MB]

Artikulli paraprakShtyllat e besimit – Universiteti Islamik i Medinës
Artikulli tjetërTema te rendesishme rreth Xhihadit – Salih el-Feuzan