Injoranca Si Arsye – Rashid Ebu Ula

Autor:             Rashid Ebu Ula
Titulli:             Injoranca Si Arsye
Përktheu:        Rexhep Memishi
R. gjuhësor:    Ilir Zuka
Formati:          B5
Faqe:              441
Botues:           Teuhid.NET
Viti:                2013

Për shkak të përhapjes së injorancës dhe mbizotërimit të pasimit të epshit, të folurit pa dituri në çështjet e rëndësishme të akides, arsyetimit të mushrikëve dhe murtedëve duke pretenduar se janë xhahilë ndonëse jetojnë në vende Islame. Duke dëgjuar Kur’anin, hadithet dhe fjalët e dijetarëve, atyre u është ngritur argumenti, mirëpo ata i japin përparësi asaj në të cilën janë, dhe asaj në të cilën ishin prindërit e tyre.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakHadithet profetike rreth akides dhe pasimit – Rabi’a ibn Hadi el-Medkhali
Artikulli tjetër40 këshilla për përmirësimin e gjendjes familjare – Muhammed Salih el-Munexhid