Shpjegimi i anuluesve të Islamit – Abdulaziz er-Raxhihi

Autor:         Abdulaziz er-Raxhihi
Titulli:         Shpjegimi i anuluesve të Islamit
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          23
Botues:       Mburoja.net

Këta janë dhjetë Anuluesit e Islamit, të cilët i ka përmendur Imami dhe Muxhedidi, Shejkh Muhamed bin Abdil-Uehab, Allahu e mëshiroftë. Ato janë gjëra të cilat e bëjnë të pavlerë Islamin. Ato janë quajtur “Anulues”, sepse nëse një person e kryen ndonjë prej tyre, Islami dhe Feja e tij i fshihen dhe nga të qenit Musliman dhe besimtar, ai bëhet prej atyre që bëjnë Shirk dhe adhurojnë idhujt. Allahu na ruajt. Këta Anulues e fshijnë Fenë, Teuhidin dhe Imanin e robit ashtu sikurse anuluesit e Pastërtisë e fshijnë gjendjen e pastërtisë së tij.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprak40 këshilla për përmirësimin e gjendjes familjare – Muhammed Salih el-Munexhid
Artikulli tjetërGjykimi me atë që nuk e ka zbritur Allahu – Dr. Abdurrahman Mahmud