40 këshilla për përmirësimin e gjendjes familjare – Muhammed Salih el-Munexhid

Autor:         Muhammed Salih el-Munexhid
Titulli:         40 këshilla për përmirësimin e gjendjes familjare
Përktheu:    Botues Privat
Formati:      A5
Faqe:          65
Botues:       Botues Privat

Allahu xhel-le shanuhu thotë:
“Allahu ua ka bërë shtëpiat e juaja vendbanim.” Ibni Kethiri rahimehull-llah, gjatë shpjegimit të këtij ajeti thotë: “Allahu tebareke ve teala përmend begatitë e Tij që ia ka dhuruar robit; prej këtyre begative është edhe shtëpia që është vend ku banojnë, mbrohen dhe në të cilën kanë shumë dobi”.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakInjoranca Si Arsye – Rashid Ebu Ula
Artikulli tjetërShpjegimi i anuluesve të Islamit – Abdulaziz er-Raxhihi