Shejh Abdulfetah Kadi el-Ez’heriu – Dr. Hajredin Hoxha

Autor:             Dr. Hajredin Hoxha
Titulli:             Shejh Abdulfetah Kadi el-Ez’heriu
Përktheu:        Dr. Sedat Islami
Recensent:      Ajni Sinani
R. gjuhësor:    Mimoza Sinani
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              46
Botues:           Furkan ISM
Vendi:             Shkup, Maqedonia Veriore

Ky punim, në të vërtetë, është një referim shkencor i përgatitur për t’u mbajtur në Seminarin Ndërkombëtar në Terengganu, Malajzi, përkitazi me lexuesit dhe leximet e Kur’anit (Kiraat and Kurra). Tematika e seminarit është jo vetëm e qëlluar, por dhe shumë e rëndësishme për shkak të anashkalimit dhe neglizhimit të saj, madje edhe nga dijetarë dhe hoxhallarë të mëdhenj. Nuk ka dyshim se interesimi dhe dhënia pas shkencave të Kur’anit është puna më e mirë e mundshme që bëhet, për shkak se vlera dhe rëndësia e tyre burojnë nga vetë vlera dhe rëndësia e librit që studiohet, pra Kur’anit Famëlartë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakRefleksione – Dr. Hajredin Hoxha
Artikulli tjetërShqyrtimi analitik i funksionalizimit të shkencave të Kuranit në davet – Dr. Hajredin Hoxha