Shpresa duhet të jetë besim dhe vepër – Amër Halid

Autor:          Amër Halid
Titulli:          Shpresa duhet të jetë besim dhe vepër
Përktheu:     Dr. Musli Vërbani
Korrektor:    Burim Bunjaku
Formati:       8.5 x 11
Faqe:           9
Botues:        Botues Privat

Gjatë këtij fjalimi do të mbërthej domethënien e imanit të plotfuqishëm të bazuar në ligjin e Allahut të Plotfuqishëm për t’u përmirësuar dhe për t’u rregulluar statusi sipas thënies kur’anore:
“Ai (njeri) ka përcjellës një pas një, para tij dhe prapa tij, që me urdhrin e Allllahut e ruajnë atë. All-llahu nuk e prish gjendjen e një populli (nuk ua largon të mirat) për derisa ata ta ndryshojnë veten e tyre. Po, kur All-llahu vendos ta ndëshkojë një popull, atë nuk ka kush që ta zbrapsë. Ata, (njerëzit) nuk kanë mbrojtës tjetër pos Tij.” (Err-Rraëd, 11)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakSerioziteti – Amër Halid
Artikulli tjetërShpresa në Allahun – Amër Halid